Připravte svůj vozový park na budoucnost s Modul-Connect generace 4

Připravte svůj vozový park na budoucnost s Modul-Connect generace 4

-

 

Modul-Connect, generace 4 – nyní s technologií Bluetooth Mesh pro high-tech technologii připravenou na budoucnost. Síťová síť, která dokáže připojit až 32 000 jednotek, nejen rozšiřuje rozsah, ale také vytváří nové možnosti pro platformu Modul-Connect. Společně s novou generací boxu 4 a nově uvedenými produkty Climate Sensor, PIR Sensor a Asset Tracker jsou vytvořeny nové funkce a lepší výkon pro optimalizaci vozového parku.

S generací 4 byl celý systém Modul-Connect transformován tak, aby komunikoval s Bluetooth Mesh, aby splňoval technologie dneška i zítřka. Vylepšená platforma Modul-Connect nyní může vytvářet rozsáhlé sítě Bluetooth mezi jednotkami Bluetooth pro rychlejší a bezpečnější komunikaci. "Být v popředí technologií nám umožňuje poskytovat zákazníkovi platformu připravenou na budoucnost," říká Thomas Johansson, viceprezident společnosti Modul-System

Generace 4 umožnila zařízením Modul-Connect komunikovat rychleji, stabilněji a bezpečněji. Kombinace boxu Generation 4 a PIR  senzoru Modul-Connect vám poskytuje kontrolu nad nastavením osvětlení a nad tím, zda se zapínají v reakci na detekovaný pohyb. Tato funkce umožňuje jak větší pohodlí, tak snížení zbytečné spotřeby energie. "Stejně jako u našeho modulárního regálového systému, který usnadňuje našim zákazníkům práci, děláme totéž s osvětlením vozidel," říká Thomas Johansson.

Chraňte přepravu a dodávku předmětů podléhajících zkáze pomocí senzoru klimatizace Modul-Connect. S bezdrátovým snímačem klimatizace Modul-Connect může řidič sledovat teplotu a vlhkost v nákladovém prostoru vozidla prostřednictvím aplikace Modul-Connect nebo prostřednictvím panelu přepínačů displeje. Tato funkce v reálném čase poskytuje okamžité upozornění, když teplota a / nebo vlhkost překročí nebo klesne pod vaše konkrétní nastavení, aby řidič mohl podniknout kroky k nápravě problému. "Investice do klimatického senzoru může snížit náklady spojené s nepředvídanými událostmi a z dlouhodobého hlediska je to malá investice," říká Thomas Johansson.

V rámci zákaznického portálu má správce vozového parku přístup k úplnému přehledu o celém vozovém parku a je upozorněn, když dojde k jakýmkoli odchylkám. Kromě toho jsou všechny záznamy o teplotě a vlhkosti ze senzorů uloženy a lze je snadno stáhnout, což vám umožní ověřit stav zboží v jakékoli fázi přepravy.

S Modul-Connect’s Asset Trackers na cenném vybavení se ztráta nástrojů stává minulostí. Když vozidlo opustí pracoviště, skříň Modul-Connect generace 4 monitoruje sledované zařízení.  Pokud se některý nástroj dostane mimo dosah, řidič bude okamžitě upozorněn prostřednictvím aplikace telefonu nebo panelu displeje. Nejnovější umístění nástroje bude vizualizováno na  mapě, aby bylo možné rychle obnovit jakékoli ztracené vybavení. 

"Za novým systémem a produkty je spousta tvrdé práce a odhodlání, proto jsme mimořádně hrdí na to, že můžeme uvést modul Modul-Connect generace 4. Doufáme, že díky aktualizovaným a několika novým produktům může Modul-Connect pomoci více společnostem zefektivnit jejich vozový park," říká Thomas Johansson

 

 

Tato webová stránka používá cookies.  Přečtěte si více

Povolit