Modul-Connect PRO - Spravujte svůj vozový park

Modul-Connect PRO - Spravujte svůj vozový park

-


V posledních 50 letech neustále inovujeme a vyvíjíme nové technologie, aby vaše dodávka mohla fungovat chytřeji.

Nyní vstupujeme do nové generace správy vozového parku se všemi výhodami, které přináší.

Představujeme: Modul-Connect PRO


 

NOVÁ GENERACE SPRÁVY VOZOVÉHO PARKU

Modul-Connect PRO oživuje vozové parky – Výkonná ovládací skříňka v každém vozidle přináší funkce s přidanou hodnotou a umožňuje řidiči i podpůrným týmům přístup k datům v reálném čase.

Chytrý telefon vyvolal revoluci ve způsobu, jakým se lidé připojují. Modul-Connect PRO se nyní chystá poskytnout stejnou svobodu i v oblasti správy vozového parku.



Modul-Connect PRO umí vše, co dokáže systém Modul-Connect. Navíc vám umožňuje sledovat a spravovat váš vozový park.

Systém Modul-Connect PRO je vybaven SIM kartou a odesílá všechna data do cloudu pro vizualizaci na webovém portálu. Přístup na portál lze udělit na jakékoli úrovni, například podle země, regionu nebo oddělení.

Na webovém portálu jsou všechna vozidla zobrazena v seznamu a na mapě, kde můžete sledovat jejich aktuální polohu, trasu, stav akumulátoru a pokud je nainstalován, vážní systém, aktuální hmotnost. Pokud systém detekuje hodnotu senzoru mimo povolený rozsah, zobrazí se na mapě varování.

Všechna data se ukládají a pomocí funkce kalendáře můžete snadno zkontrolovat předchozí trasy, jízdní režim a varování.

Pomocí služby knihy jízd jsou generovány zprávy s přesnými trasami, jízdním režimem a průchody přes zpoplatněné silnice. Řidič může cestu zařadit jako obchodní nebo osobní, což se hodí při přípravě měsíčního daňového hlášení.

Pokud jsou nainstalována sledovací zařízení, nejen řidič, ale také uživatelé webového portálu mohou vidět, když se majetek dostane mimo dosah.

 

Více informací o systému Modul-Connect Pro se dozvíte zde


 

Tato webová stránka používá cookies.  Přečtěte si více

Povolit