Robustní a bezpečná řešení dvojité podlahy

Robustní a bezpečná řešení dvojité podlahy

-

V poslední době pozorujeme růst poptávky po řešeních dvojité podlahy pro lehká užitková vozidla. Mnoho řemeslníků si vybírá menší vozy, a snaží se proto využít nákladový prostor na maximum.

Dlouhé zásuvky pod dvojitou podlahou pojmou těžký a objemný náklad a prostor nad podlahou zůstane volný pro nářadí a další vybavení. Prostor lze ještě lépe optimalizovat instalací regálů stojících na dvojité podlaze.



     

Společnost Modul-System se uplynulých 20 let intenzivně věnuje problematice bezpečnosti lehkých užitkových vozů v případě srážky. Při nehodě se nezajištěné nářadí a vybavení vymrští směrem k přepážce. Proto je důležité umísťovat co nejvíce nákladu do regálového systému. V případě nárazu zezadu však může část zásuvky, která sahá až k dělicí přepážce, představovat riziko. Zásuvka vyvine na přepážku velký tlak a v horším případě ji může i prorazit.

Proto s ohledem na ještě větší bezpečí řidiče i spolucestujícího počítáme v konstrukci našich řešení dvojité podlahy s vestavěnou deformační zónou. V praxi to znamená, že je zde prostor pro stlačení nákladu, aniž by došlo k jeho nárazu do přepážky a možnému vniknutí do kabiny.

Kromě toho doporučujeme naši novou protinárazovou bezpečnostní příčku, která zpevňuje dělicí přepážku a absorbuje tlaky ze systému dvojité podlahy. Příčka je uzpůsobena jednotlivým modelům dodávek.

 

 

Máte-li zájem o řešení s extra dlouhými zásuvkami, dvojitou podlahou s integrovanými kotvicími prvky, vestavěnou deformační zónou a protinárazovou bezpečnostní přepážkou pro ještě větší bezpečí, kontaktujte pracovníka našeho prodejního týmu a zeptejte se na další informace.



     

 

Tato webová stránka používá cookies.  Přečtěte si více

Povolit