Modul-Express – Když je poslední krok vaší prioritou

Modul-Express – Když je poslední krok vaší prioritou

-

Při doručování balíčků vám mohou těžkou práci výrazně ulehčit skladovací řešení pro dodávky od Modul-Express.

Celý obor dodávání balíčků je na vzestupu – kurýrní rozvoz a expresní dodání je stále běžnější službou a očekává se, že dalších pět let tento trend bude pokračovat.

Koncept Modul-System vyráběný v naší vlastní továrně ve Švédsku nabízí poličky, úložné prostory a příslušenství pro dodávky využívané na rozvoz balíčků. Naším hlavním cílem je ušetřit čas, zvýšit efektivitu, chránit zboží pro zajištění bezpečné dodávky balíčku a zjednodušit život řidičům.

Všechny výrobky Modul-Express byly navržené tak, aby byly co nejlehčí, a proto používají sendvičové hliníkové materiály a extrémně pevnou ocel.

Jak zlepšit efektivitu dodávek rozvážejících balíčky

  • Lepší návrh přepážky a různé funkce včetně posuvných dveří.
  • Flexibilní možnosti nakládky jako například skládací police.
  • Maximální využití podlahové plochy a zvýšení prostoru pro náklad až o 50 %.

Lepší přepážka

Řada řešení pro přepážky, jež nabízíme, obsahuje také možnost instalovat centrální dveře, které se mohou také posouvat. V čem je to efektivnější? V testech u zákazníků jsme zjistili, že přepážka s posuvnými dveřmi může během 8hodinového pracovního dne ušetřit asi půl hodiny. Pokud porovnáme dva řidiče, jeden z nichž posuvné dveře má a jeden ne, ušetří se na jedné dodávce 14 vteřin, což při více než 100 zastávkách nebo 8hodinové pracovní směně dává dohromady 25 minut.

Kromě této úspory času jsou přepážky s posuvnými dveřmi také bezpečnější pro řidiče i pro náklad. Díky posuvným dveřím nemusí řidič vystupovat do vozovky a protože se může pohybovat uvnitř vozidla, dveře se otevřou / odemknou až tehdy, když řidič jde ven. To znamená, že balíčky není možné ukrást, což by se mohlo stát, pokud řidič otevře své dveře a musí auto obejít k bočním dveřím; ty jsou totiž odemčené, ale řidič na ně nevidí.

Pokud chcete dále snížit celkovou hmotnost, zvětšit prostor mezi sedadly a potenciálně také omezit náklady, můžete zvolit přepážku se sklápěcí sedačkou místo obyčejné.

Nabízíme celou řadu zamykacích systémů pro vaše potřeby – můžete mít v přepážce dveře bez zámku, se zámkem s vložkou a klíčem nebo samozamykací.

Přepážky pro každý model vozidla prošly testy a certifikací podle ECE R14 a ECE R17 a skládací sedačky podle ISO 27956:2009.

Výhody skládacích polic

Všestranná úložná řešení Modul-Express zahrnují také flexibilní skládací police s vyššími bočnicemi a zadními hranami, které zajišťují, že balíčky zůstanou na svých místech. Tento koncept jsme rozvinuli ještě o krok dál a navrhli sníženou přední hranu a polici, kterou lze namontovat se sklonem, aby bylo vykládání jednodušší, rychlejší a bezpečnější.

Naše ultrasilné poličky unesou tolik, kolik byste očekávali – každá má nosnost 120 kg. Další výhodou je neinvazivní instalace, která nevyžaduje vrtání do stěn vozidla a proto nezvyšuje riziko koroze.

Po rozsáhlém výzkumu a vývoji jsme vyvinuli systém polic pro nákladní auta, který je uživatelsky přívětivý a ergonomický. Díky pneumatickým pružinám je obsluha jednoduchá a bez námahy.

Lišty T-track, které jsou integrovanou součástí celého návrhu, umožňují snadné použití upevňovacích oček a popruhů. Pro ještě větší zajištění balíčků můžete použít systém sítí. Právě díky těmto malým jednoduchým detailům značku Modul-Express volí přední přepravci jako DHL, DPD, DB Schenker, GLS, TNT a UPS.

Jak maximalizovat podlažní plochu dodávky

Už jsme zmínili, že všestrannost je velmi důležitá, a jednou a největších výhod skládacích polic je to, že při jejich složení lze použít celou podlahovou plochu (nosnost 1,000 kg/m2).

Modul-Floor nabízí robustní podlahu s protiskluzovou úpravou, která pomáhá snížit hmotnost konverze vozidla a tím i jeho spotřebu paliva. Podlaha zahrnuje dvě podélné hliníkové ližiny T-track pro příslušenství a flexibilní zajišťovací systémy zvlášť určené pro podlahu dodávek rozvážejících balíčky.

Ty můžete doplnit volitelnou příčnou hliníkovou lištou a tyčemi pro získání flexibilního zajišťovacího systému, který nevyžaduje použití nářadí.

Podlaha by měla být vaší prioritou a díky zádržným lištám můžete při převozu udržet balíčky na svém místě. Přímo na lišty na podlaze a na stěnách lze snadno přidělat chytrá očka, háčky a tyče.

Testování a bezpečnost

Bezpečnost a kvalita jsou pro nás tím nejdůležitějším, a proto investujeme svůj čas a energii do vývoje inovativních nových produktů, které pak důkladně testujeme, abychom se ujistili, že výsledek dosahuje nejvyšší možné kvality.

Pokud máte jakékoliv dotazy o Modul-Express, obraťte se na náš prodejní tým na +46 31 746 87 00 nebo na e-mailové adrese info@modul-system.com

Tato webová stránka používá cookies.  Přečtěte si více

Povolit