Navštivte náš modulový systém na veletrhu Parcel+Post Expo 2019

Navštivte náš modulový systém na veletrhu Parcel+Post Expo 2019

-

                 

Přední mezinárodní výstava v oblasti poštovních služeb a zásilek míří do Amsterdamu, kde ji bude možné navštívit od 30. září do 3. října 2019.

Akce poskytuje provozovatelům poštovních služeb, kurýrům, společnostem elektronického zajišťování, přeshraničním dopravcům a doručovacím společnostem příležitost vidět nejnovější výrobky v daném odvětví. Veletrh Parcel+Post Expo je každoročně s více než 3 000 návštěvníky z více než 100 zemí hlavní světovou událostí pro světové podnikání v poštovních, balíkových a expresních službách.

Od 1. do 3. října bude na stánku 535 vystaven modulový systém, kde budeme prezentovat kompletní ultralehké řešení Modul-Express pro poštovní vozidla a vozidla balíkových služeb. Řešení se skládá z podlahy, obložení, nástěnných kolejnic, sklápěcích polic se sítěmi a přepážkou s posuvnými dveřmi. Kromě toho je ve vozidle instalován nový systém vážení a ochrany proti přetížení.

Podlaha s názvem Modul-Floor je lehká hliníková sendvičovitá podlaha s integrovanými hliníkovými kolejnicemi pro případné přivazování. Uspořená hmotnost ve srovnání s tradiční 12mm podlahou z překližky představuje 15-20 %. Podlaha je k vozidlu přilepena, což znamená se v ní nenachází žádné otvory a je tak vyloučeno riziko koroze nebo kolize s baterií pro elektrická vozidla.

Lehké obložení je polypropylenové voštinové konstrukce, která uspoří téměř 40 % hmotnosti ve srovnání s tradičními deskami z překližky. Přilepené nástěnné kolejnice zpevňují tělo vozidla, zlepšují bezpečnost a umožňují upevnění sklápěcích polic a uvázání k nim.

Uvidíte také patentované sklápěcí police tohoto modulového systému, které jsou vyrobeny z mimořádně pevné oceli. Lehké police unesou 120 kg a jsou velmi snadno ovladatelné. Nezapomeňte si prohlédnout naše nové síťové řešení, které zabraňuje pádu balíků z regálů v případě prudkého brzdění. Umístění sítí lze velmi snadno změnit díky modulárním sponám.

Přepážka s posuvnými dveřmi je založena na lehké hliníkové sendvičové konstrukci, která je až o 50 % lehčí než tradiční ocelové nebo hliníkové přepážky. Dveře mohou být dodány s běžným držadly bez zámku, se zámkovou vložkou, se zámky, kterými se dveře zavírají přibouchnutím nebo na požádání elektrickým zámkem.

Jsme nesmírně nadšeni, že návštěvníkům veletrhu předvedeme nový systém vážení, díky kterému řidič uvidí celkovou hmotnost vozidla buď na telefonu prostřednictvím aplikace Modul-Connect, nebo na displeji v kabině.

Kromě toho, že návštěvníci jako první uvidí všechny nejnovější inovace a technologie, které pohání tento průmysl, mohou se na konferenci setkat odborníky, kteří budou diskutovat o klíčových otázkách a budoucnosti pro světový sektor poštovních a doručovacích služeb.

Veletrh Parcel+Post Expo se koná v hale 8, RAI Amsterdam, Europaplein, 1078 GZ Amsterdam v Nizozemí a je přístupný všem návštěvníkům. S 160 vystavovateli z celého světe se jedná o inspirativní událost umožňující navazování kontaktů v oblasti poštovního, balíkového a doručovacího průmyslu.

Těšíme se, že Vás budeme moci přivítat v našem stánku 535, kde můžete shlédnout náš modulový systém.

Tato webová stránka používá cookies.  Přečtěte si více

Povolit