Uvedení modulového systému nosiče trubek pro integrovaný střešní systém na trh

Uvedení modulového systému nosiče trubek pro integrovaný střešní systém na trh

-

Počátkem letošního roku jsme byli hrdí na to, že jsme navrhli vlastní kompletně integrovaný střešní systém a uvedli jej na trh. Modulový systém střešních nosičů a tyčí lze nainstalovat bez vrtání otvorů do střechy vozidla s použitím stávajících upevňovacích bodů.

S řadou příslušenství, které je pro střešní systém nabízeno, nyní uvádíme na trh lehký a robustní nosič trubek vyrobený z vysoce odolného hliníku. Nosič trubek chrání trubky během přepravy. Jedná se o dokonalé řešení pro bezpečnou přepravu trubek nebo čehokoliv, co se vejde do 150mm hranaté trubky nebo do 124mm trubky s nainstalovanou vložkou.

Modulový systém nosič trubek je k dispozici ve třech různých délkách: -

  • 2,5 m (délka nákladu 2,1 m) vážící 12,9 kg
  • 3,5 m (délka nákladu 3,1 m) vážící 16,5 kg
  • 4,5 m (délka nákladu 4,1 m) vážící 20,1 kg

Pro Vaše pohodlí a pro snadnější nakládku a vykládku má nosič trubek dva otvory a je přístupný z obou konců. Aby se zabránilo krádeži, lze víčka trubky zamknout integrovanými zámky, takže bez dalších visacích zámků. A vaše trubky budou v bezpečí.

Nosič trubek lze snadno a rychle nainstalovat na lištu T-track modulového systému střešního nosiče.

Aby nedošlo k poškrábání převáženého zboží a snížil se hluk, je k dispozici také lehká vložka pro vnitřní stěny modulového systému nosiče trubek, kterou snadno nainstalujete. Nabízíme vložky pro dva nejkratší nosiče trubek, které je možné zakoupit samostatně.

Pokud byste se o našem novém integrovaném střešním systému a nosiči trubek rádi dozvěděli více, obraťte se na členy našeho týmu, kteří Vám rádi pomohou a proberou Vaše konkrétní potřeby.

Tato webová stránka používá cookies.  Přečtěte si více

Povolit