Kompletně integrovaný střešní systém

Kompletně integrovaný střešní systém

-

Uvádíme na trh vlastní systém pro příslušenství montované na střechu.  Naše nabídka zahrnuje střešní nosič, box na trubky a příslušenství.
Thomas Johansson, viceprezident společnosti Modul-System, k tomu říká: „Jelikož budeme využívat stávající montážní body, instalace nevyžaduje vrtání do střechy vozidla.“

 

 

Jako poskytovatel kompletních řešení již dlouhou dobu nabízíme příslušenství k montáži na střechu.

„Rozdíl oproti dřívějšku spočívá v tom, že toto příslušenství nyní vyvíjíme a vyrábíme sami, a díky tomu můžeme ručit za vysokou kvalitu výrobků,“ pokračuje Thomas Johansson.

Systém zahrnuje střešní nosič, uzamykatelný box na trubky (k dispozici od minulého srpna) a příslušenství. Aerodynamický design střešního nosiče snižuje hlučnost a spotřebu pohonných hmot.

V zájmu optimální hmotnosti jsou příčníky vyrobeny z vysokopevnostního hliníku a integrovaná lišta T-track umožňuje upevnění držáků, zarážek nákladu, popruhů a dalšího příslušenství. Všechny držáky jsou vyrobeny z galvanizované oceli s práškovaným povrchem a drobné detaily jako koncové krytky jsou vyrobeny z plastu.

„Naším cílem je vždy použít správný materiál na správném místě, a dosáhnout tak optimální hmotnosti, robustnosti, funkčnosti a designu,“ vysvětluje Thomas Johansson.

Jelikož jsme nyní konstrukci převzali sami, dokázali jsme vyvinout systém, který je dokonale uzpůsoben pro všechny výrobky z naší nabídky. Všechny držáky jsou například vhodné pro celou nabídku světel a majáků, což usnadní instalaci.

Střešní nosič je zkonstruován tak, aby byl schopen vyhovět uvedené nosnosti střechy vozidla.

„Myslíme na všechno od každodenního používání až po síly, kterým může být výrobek vystaven v případě nehody. Všechny výrobky jsou samozřejmě zkonstruovány tak, aby odolávaly vnějším povětrnostním vlivům a vyhovovaly všem zákonným požadavkům,“ doplňuje Thomas Johansson.

Výrobky Modul-System se v první řadě vyznačují nízkou hmotností a robustností. Naše regálová řešení proslula tím, že si dokážou poradit s vysokým zatížením, a přitom patří k nejlehčím na trhu. Stejný přístup jsme zvolili i u systému střešního příslušenství.  Pokud byste se o našem novém integrovaném střešním systému rádi dozvěděli více, obraťte se na členy našeho týmu a proberte s nimi své požadavky.

 

PŘEJÍT NA PRODUKTY »

 

Tato webová stránka používá cookies.  Přečtěte si více

Povolit