Inovativní ultralehký pracovní stůl přichází na trh

Inovativní ultralehký pracovní stůl přichází na trh

-

Je nám potěšením oznámit uvedení zbrusu nového, lehkého a robustního pracovního stolu pro dodávkové vozy.

Směr, kterým se společnost Modul-System okolo roku 2004 vydala za „cestováním na lehko“, ještě zdaleka není u konce.  Každé kilo, které díky regálovým systémům určeným pro dodávkové vozy ušetříte, znamená, že s sebou na cestu můžete do vozidla vzít o kilo víc dalšího nářadí a zařízení. Tento projekt nikdy nekončí.

Nový pracovní stůl je vyroben ze sendvičového materiálu a je přibližně o 60 % lehčí než jiné rovnocenné produkty vyráběné ze dřeva. Nyní váží tento 1,5 metrů dlouhý pracovní stůl pouhých 7 kg, a to znamená, že jsme vám oproti staré verzi, která vážila 19 kg, ušetřili ve voze 12 kg. Jádro je vyrobeno z extrudovaného polystyrénu (XPS) a povrch z polyesteru vyztuženého laminátem.

„Díky tomu je náš produkt mimořádně robustní a odolný vůči olejům, chemickým látkám a extrémním teplotám, “ uvedl Thomas Johansson, viceprezident společnosti Modul-System.

Kromě toho není pracovní stůl citlivý na vlhkost, jejímž působením se dřevěné pracovní stoly často deformují a mění tvar.

Hrany pracovního stolu jsou chráněny prvky vyrobenými z hliníku, které zajišťují mimořádnou robustnost. Profil je zároveň opatřen příjemnou povrchovou úpravou. Hrany pracovního stolu jsou také vybaveny integrovaným adaptérem T-track, který usnadňuje instalaci.

Práce se sendvičovými materiály není pro společnost Modul-System nic nového. V současné době se například používají k výrobě přepážek a podlahových krytin.

„Hlavní výhodou sendvičových materiálů je, že díky nim jsou produkty robustní, ale přesto lehké. Umožní optimalizovat vlastnosti produktů volbou konkrétních materiálů,“ říká Thomas Johansson.

Nový lehký pracovní stůl je již nyní v naší nabídce. Další informace získáte a objednávku můžete zadat u členů našeho týmu.

 

 

Tato webová stránka používá cookies.  Přečtěte si více

Povolit