Multi-Box – "Chytrý“ víceúčelový box na nářadí

Multi-Box – "Chytrý“ víceúčelový box na nářadí

-

 

Představujeme vám Multi-Box – robustní a ergonomicky stohovatelný úložný box na nářadí. Nabízíme jej s chytrým příslušenstvím a je snadno přepravitelný a přenosný na jakékoli pracoviště. Vybrali jsme nejlepší prvky všech boxů nabízených na trhu, propojili jsme je a vytvořili z nich jeden, který je dle našeho názoru nejchytřejším boxem na nářadí na trhu.

Multi-Box je praktický úložný kufřík v atraktivním designu a nabízí chytré funkce. Je větší než ostatní boxy sortimentu, který společnost Modul-System aktuálně nabízí, a jak už jeho název napovídá, je mimořádně univerzální.

Můžete si vybrat produkty, které chcete, spojit je a vytvořit box, který bude odpovídat vašim potřebám. Můžete se například rozhodnout, zda chcete víko nebo ne a zda chcete tradiční nebo sklopnou verzi.

Kromě komponent, jako je víko a systém závěsu, nabízíme také další dostupná příslušenství. K vytvoření menších přihrádek na dně každého z boxu lze použít oddělovače. Plastové vložky lze použít buď samostatně nebo spolu s oddělovači. Sortiment příslušenství bude v dalších měsících dále rozšiřován.

 

 

Díky inteligentnímu designu lze na sebe naskládat více boxů. Uvolněním stohovacích klipů bude obsah každého boxu snadno dostupný. Díky přednímu okýnku je snadné zjistit, jaký je obsah každého boxu, aniž byste jej museli otevírat. 

Multi-Boxy lze zapojit do regálového systému Modul-System. Můžete je umístit přímo do regálů nebo mezi dvě koncové podpory na pevném nebo roztažitelném regálu.

Pokud při práci potřebujete několik boxů, lze je naskládat na sebe a položit na vozík. Systém je flexibilní, aby bylo možné víko použít na každý Multi-Box nebo jen na jeden, například na horní box.

Vozík je robustní, lehký a skládací, takže zabere ve vozidle málo místa. K vozíku nabízíme také chytré řešení k upevnění ve vozidle.

Pokud byste se rádi dozvěděli o našem novém Multi-Boxu více, nebo byste jej rádi objednali, obraťte se na členy našeho týmu a své požadavky s nimi projednejte.